Sufferlandrian Knighthood 2017

On Saturday January 21st, 2017, 7 brave souls will be attempting their Sufferfest Knighthood by riding 10 Sufferfest videos back to back to back to back……..

The Order of Suffering:

  1. Thin Air (60 minutes)
    • 7:00am – 8:00am
  2. Do As You’re Told (47 minutes)
    • 8:10am – 8:57am
  3. Power Station (50 minutes)
    • 9:07 – 9:57am
  4. The Omnium (50 minutes)
    1. 10:07 – 10:57am
  5. Blender (1 hour 40 minutes)
    1. 11:07am – 12:47pm
  6. The Best Thing in the World (48 minutes)
    1. 12:57pm – 1:45pm
  7. A Very Dark Place (51 minutes)
    1. 1:55pm – 2:46pm
  8. Revolver (45 minutes)
    1. 2:56pm – 3:41pm
  9. The Rookie (55 minutes)
    1. 3:51pm – 4:46pm
  10. Violator (68 minutes)
    1. 4:56pm – 6:04pm

Follow the hopeful Knights via these links:


Have interest in joining the hopeful 7 for a video or 2, or would like to attempt the whole challenge yourself on the 21st? Contact Coach Cody at cody@apexccoachingco.com for details. Sign ups for individual videos will be going live on MindBody 1 week prior to the event!

If all goes as planned, a celebration will be held at a local Boulder restaurant & bar from 7:30pm – ???? on Saturday night. Come join us to celebrate the journey!

IWBMATTKYT!